Click on the slide!

Onze Specials

Bekijk onze speciale arrangementen waar o.a een tour in de zwampen bij zit! Lees meer

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Nieuws van Frederiksdorp

Nieuws

WiFi!
Sinds kort is het mogelijk om op het terras en in de appartementen van Frederiksdorp wireless te internetten. Wie dus heerlijk wil ontspannen maar toch zakelijk of privé nog wat dingen wil afhandelen, bijblijven hoeft tegenwoordig Frederiksdorp niet meer te mijden. U bent continue bereikbaar!

Vogelaars opgelet!
Een tijdje geleden heeft een vogelspotter op Frederiksdorp en in de directe omgeving meer dan 80 verschillende vogels geregistreerd. In de hoop er nog meer aan te trekken heeft Frederiksdorp nu voederplankjes geplaatst op het middenterrein. Wilt u weten welke vogels er op Frederiksdorp zoal te zien zijn, vraag dan gratis onze lijst aan. We sturen u deze dan per mail toe.

Fort Nieuw Amsterdam.
Tegenwoordig is het fort elke dag open waardoor de populaire plantagetour Frederiksdorp ook op zondag mogelijk is. Blijf ook de website bezoeken omdat we regelmatig met heel speciale aanbiedingen komen!!!

Foto’s en ansichtkaarten

Frederiksdorp bezit een aantal unieke ansichtkaarten en foto’s die binnenkort ook voor toeristen verkrijgbaar zullen zijn. Vraag er tijdens uw verblijf gerust naar.

Fietsen naar Frederiksdorp.
Vanaf nu is het ook mogelijk om een fietsarrangement bij Frederiksdorp te boeken. Het 2-daagse arrangement brengt u van de stad naar Nieuw Amsterdam, Frederiksdorp, Mariënburg en Peperpot.
U overnacht dan 1 keer op Frederiksdorp.
Bij het vijfdaagse arrangement fietst u van de stad naar Nieuw Amsterdam, Frederiksdorp, Mariënburg, Kronenbourg, Katwijk, Wederzorg. Spieringshoek, Tamanredjo en overnacht u 2 nachten op Frederiksdorp en 2 nachten in Hotel de Plantage Commewijne aan de Oostwest verbinding.
Vraag informatie aan via "Contact", we sturen u graag een uitgebreidere beschrijving van de tours.

 

Joomla webdesign door Aegis.nu

Frederiksdorp Commewijne - Suriname