Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Appartementen

 

FrederiksdorpAPP

Plantage Frederiksdorp leent zich uitstekend voor een  heerlijk dagje uit, al dan niet met een overnachting. U kunt uw verblijf nog aangenamer maken door meerdere nachten te blijven, u logeert dan in een van de zes prachtig gerestaureerde appartementen die vroeger dienst deden als woningen voor de hier gevestigde politieagenten en hun gezinnen.

Er zijn 4 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, die gezamenlijk gebruik maken van een douche
en toilet op de benedenverdieping.
Helaas is het niet meer mogelijk in het grote plantagehuis te overnachten, de familie heeft dit weer zelf in gebruik genomen. Toch is er nog steeds de unieke mogelijkheid om te overnachten in een van de appartementen.

Naast het plantagehuis (directeurswoning) heeft het hotel 6 fraaie appartementen, elk geschikt voor maximaal 4 personen.
Elk appartement beschikt over een woonkamer met TV en balkon, een slaapkamer, badkamer, keukentje en een slaapzolder met twee 1-persoonsbedden. Ook is er een klein balkon voor het appartement.
Al deze appartementen zijn zoveel mogelijk in de originele staat gelaten met wel enkele concessies aan de huidige logeereisen.

De appartementen zijn per twee stuks ondergebracht in een drietal gebouwtjes die gegroepeerd staan rond het centrale grasveld.
Ze kijken bijna allemaal uit op de oude gevangenis waarvan de cellen nog grotendeels intact zijn maar nu vooral als magazijn gebruikt worden.

Op Frederiksdorp zelf kunt u alleen contant betalen, er zijn geen pinpas en creditcard faciliteiten.
Boekingen moeten vooraf betaald worden via onze bankrekeningen in Nederland of Suriname.Voor prijzen van de overnachtingen vraag een overzicht van al onze mogelijkheden en tours op via de responspagina.

 

Joomla webdesign door Aegis.nu

Frederiksdorp Commewijne - Suriname